SPRID KÄRLEK!

Hur sprider vi kärlek då, på  "vanliga" dagar och inte " bara" på högtider och dagar som tex alla hjärtans dag. (Har en hel del alla hjärtans dags tips i bloggen som inte kostar många slantar eller mer än din tid.)


Jo det kan just vara de för dig själv, små ansträngningarna som är de stora kärlekshandlingarna för någon annan. Att lämna en liten lapp med några kärleksfulla eller omtänksamma ord. Att förbereda fikat åt någon som är stressad. Att plocka blommor, hålla upp dörren till någon du inte känner, hjälpa någon att bära hem sina tunga matkassar. Släpp framför någon i kassakön eller på bussen. Alla dessa "små" handlingar kan bli ringar på vattnet och göra så att de du har varit fin mot kommer att vara fin tillbaka eller mot någon annan. Men låt givandet vara äkta. Ge inte med tanken att få något tillbaka utan ge för att du vill ge av din tid och din uppmärksamhet. 


Nu vill vi att ni fyller vidare här under så maila oss [email protected] eller DM oss i Instagram hur ni skulle vilja sprida kärlek eller hur någon har gjort något kärleksfullt åt dig.

Vi skriver inte ditt namn här om du inte vill. Så kom igen, var med oss och #spridkärlek